Ott akarok lenni melletted.♥
Szomorú idézetek.♥
Barátok.♥
Emo.♥
A Facebookból ittsem elég.♥
Csalódottság.♥
Fizika óra.♥
Mondd, ugye álom volt.♥
Ki kell dobnod.♥
Látod.♥
Kedvenc.♥
Semmi.♥
Sín.♥
Szomorú, szerelmes.♥
Szomorú,szerelmes.♥
;

FórumOtt akarok melletted lenni, mikor reggel van, csak nézni, mikor nyújtózól egy nagyot, ásítasz és félálomban megölelsz s hozzám bújsz; mindezt ébren- éberen akarom végignézni. Majd  kiszáradt száddal, gyengéden adsz egy puszit a homlokomra és a fülembe durmogsz mint egy maci. Ott akarok lenni melletted, mikor kijössz a zuhany alól és vizes, félig pucér testeddel mögém állsz és a nyakamat puszilgatod, mikor én a kávét csinálom a reggeli zurzavarban. Ott akarok lenni melletted miközben elmész és nézni akarom ahogyan becsukod az ajtót.
Ott akarok lenni melletted, mikor hazajössz, megölelsz és elmondod hogy milyen volt a napod. Ott akarok lenni melletted és nézni, hogy miként nézel rám. Melletted akarok lenni, amikor álmosan iszod a kakaódat, miközben a TV- ben agybutító musorokat nézünk és hozzádbújni, akkor amikor semmi dolgom sincs és érezni, hogy biztonságot adsz, biztonságot ad  tested  melegsége és lágysága.
Melletted akarok lenni miközben nevetsz és együtt akarok veled  nevetni és egymáson nevetni; egymás butaságán.
Veled akarok lenni, mikor valami  fáj, vagy ha megbántott valaki.
Veled akarok lenni, moziba menni, eljátszani hogy hogyan  ismerkedtünk  meg, újra s ÚJRA.
Melletted akarok lenni minden este és reggel, melletted elaludni, hozzád bújni, "miért"- eket feltenni , mint egy 5 éves kisgyerek. Magabiztosságod  mellett eljátszani egy kislányt, aki semmit sem ért, csak azt tudja elmondani, hogy mennyire szeret és becsül. Nézni akarom nap mint nap, ahogy megmosod a fogad, ahogy felöltözöl, befújod magad a parfümöddel.
Veled akarok lenni, amikor beteg vagy és megcsókolni téged és nem érdekelne ha elkapnám; mégha halálos beteg is lennél. Ha az lennél, akkor addig csókolnálak, míg el nem kapom, hisz ha elvesztenélek, akkor nem lennék senki sem. Veled halnék meg, hisz az életem nélküled semmit sem érne. Nem tudnám elviselni a hiányodat, hisz akkor minden nap arra gondolnék, hogy veled akarok lenni, minden áldott nap és nézni, hogy mit- miért- hogyan csinálsz.
Veled akarok lenni ráncosan, öreg, ráncos boröddel is bearanyoznád  minden  napom, hisz arra emlékeznék mindig, amikor  megismertelek.- Fiatalon.
Egyszer mikor ott voltál nálam, csak nézetelek. Veled akartam lenni, de te nem velem. Néztelek mikor felkeltél, nem adtál puszit a homlokomra, nem bújtál senkihez, hisz egyedül feküdtél az ágyadban és nem velem. Az ajtó küszöbén álltam és félve kukucskáltam befelé. Eszembe jutott a múlt, s még sok más egyéb. Végig néztem ahogy fogat mosol, s közben csak néztelek.Szeretlek kiáltották a gondolataim !Veled akartam lenni, s addig veled is voltam. Néztem mikor kimentél, s nem tettem semmit, nem akadályoztalak  meg  utadban. Nézetelek mikor elmentél, halkan síros hanggal mondtam szinte már a semmibe hiányozni fogsz. Majd kiléptél az ajtón, s néztelek ahogy becsukod azt.


www.idezetekversek.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!